Gratis condooms bestellen?


Bij Zero Condooms kan je altijd glijmiddel, toys en gratis condooms bestellen. GRATIS = GRATIS , dus ook geen verzendkosten.

Gratis condooms bestellen doe je nu online ! bespaar je zelf de moeite ! Schamen bij de drogist is nu verleden tijd, bestel gratis condooms online en ontvang je gratis condooms in een "gewone" anonieme verpakking in je brievenbus.

Gratis Condooms nodig? Schrijf je hier in en ontvang gratis condooms naar keuze!


Waarom Gratis condooms bestellen ?

* Onder andere om veilig vrijen te promoten !

In 1987 werd massamediale campagne gelanceerd.  Iedereen die onveilig vrijt en risico loopt behoort tot de doelgroep. Voor het eerst werden de condooms direct in beeld gebracht. Na 20 jaar campagne word er een nieuw campagne gelanceerd in 2006; ‘Verneuk je nieuwe relatie niet met een oude soa’ . In februari 2011 is er een nieuwe campagne van start gegaan; ''VrijSOAVrij'' met als thema ''Een sterke vrouw begint zelf over condooms'' deze campagne promoten wij aan iedereen die tot deze doelgroep hoort met het aanbieden van Gratis condooms. Gratis Condooms Zonder Verzendkosten kan dus snel en gemakkelijk online!


* Het vermijden van ongewenste zwangerschap !

Uit onderzoek is gebleken dat er in Nederland ongeveer 5500 meisjes tussen de 15 en 19 jaar zwanger worden. 90% hiervan is ongepland en eindigt dan ook in een abortus. In de Verenigde Staten ligt dit aantal aanzienlijk hoger. Maarliefst éénderde van de meisjes op zijn minst eenmaal zwanger zijn geraakt voordat ze ‘’officieel volwassen zijn’’ (21 Jaar)


* Het risico om  SOA op te lopen verminderen !

Soa is een afkorting voor Seksueel Overdraagbare Aandoeningen. Per jaar lopen in Nederland naar schatting ruim 100.000 mensen een seksueel overdraagbaar aandoening op. Sommige SOA zijn te genezen en andere blijven je hele leven bij. Voorkom een SOA door Gratis condooms te bestellen .


Hoe kan ik gratis condooms bestellen ?

Ontvang aanstaande vrijdag nog je Gratis condooms voor een veilig weekend! Bestel nu hier je Gratis Condooms.


Gerelateerde paginas:

bestel gratis condooms
Gratis Condooms Zonder Verzendkosten


Heb je nog vragen? neem dan contact door middel van het contact formulier